The Travellers - at rejse er at leve

Som en skygge fra fortiden bevæger “The Travellers” sig gennem Byens gader. De ligner en statue der er kommet til live, de bevæger sig glidende og langsomt, en herre – 2 fruentimmer, man kan se de kommer fra de pænere stuer, fra den tid hvor H.C. Andersen ofte var at finde på godser og slotte landet over. Her læste og fortalte H.C. Andersen sine eventyr, den tids aftenunderholdning – eventyr der bevægede og morede den tids mennesker – ligesom de bevæger og morer os i dag.
Den fine herrer og de 2 damer stopper op på en plads eller lign., og en efter en lukker de op for deres gemmer, akkompagneret af en lydside der understøtter sindets billeder og erindringer. Publikum får lov at få en flig af de eventyr der bor i dem hver især, de eventyr de i sin tid tog til sig som en værdifuld skat. “Hyrdinden og skorstensfejeren” titter op af mandens hat, ved den ene dames hjerte gemmer “Den lille pige med svovlstikkerne” sig og “Den grimme ælling” bor måske hos dem alle- gemt i skørter, hatteæsker eller lommer.
Små dukker og verdener animeres i kalejdoskopisk orden, et kig ind i sindets univers. Hver karakters udfoldelse varer 6-7 min. Så efter ca.20 min. bevæger ”statuen” sig videre til næste sted, hvor udfoldelserne gentager sig.

position
2

Medvirkende

De 3 rejsende spilles af:
Lysser Andersen, Patricie Homolova og Rudy Tom Due

Iscenesættelse: Tina Kruse Andersen   
Ide: Tina og holdet
Dukker og kostumer og design: Patricie Homolova    
Musik og soundscapes: Kell Dalager
Skrædder : Susanne Plejdrup                
Foto: Anja Littau Due
Video: Kim Leprevost

Målgruppe

Velegnet til festivaler, park-arrangementer, byfester, levende museum og lignende.
Karaktererne har intet sprog og kan således forstås af alle – store som små, danske som udenlandske.


De 3 karakterer kan desuden hyres til særarrangementer såsom Halloween. Ring og tag en snak med os, hvis I har særlige ideer og behov.


Klik på billedet hvis du vil se det i fuld størrelse