Babusjka - Varieté for de mindste

BØRNETEATER I PÅSKEN 23 - Billetter: KLIK HER


Severinsen samler på dukker og Babusjka er ikke blot den fineste og smukkeste, den er simpelthen den største, måske den største optrækkelige dukke i hele verden. Dukke Babusjka skal trækkes op en gang hver dag, så hun ikke ruster. Det sørger Severinsen så for, selvom det betyder, at man så skal stå til rådighed den næste halve time, for Babusjka kan være en krævende dukke, når først hun får liv. En hel forestilling går i gang inde under Babusjkas skørt. En masse artisteri og gøgl, der danses, der synges, og der spises pølser i lange baner. Små dukker inde i den store dukke og musik, rigtig spilledåsemusik.

Babusjka er en enkel naivistisk fortælling. Således er rammen en identificerbar rar mand/kvinde der samler på dukker, ikke fordi han/hun leger med dukkerne, men fordi Severinsen er så fascineret. Og dog sker det at Severinsen pludselig er med i afviklingen af en dukkevarieté, hvor det er dukkerne der styrer slagets gang, dukkerne der leger med Severinsen, og så må man bare følge med. Børnene bliver nænsomt indført i teatrets mange traditioner med tæppetræk, klapsalver, præsentationer, samspil, disciplin, poesi, humor og meget mere.

***** 
 ”Babusjka” fik 5 stjerner i Fyens Stiftstidende og blev kaldt ”sjovt og originalt teater for de mindste” .

Medvirkende

Medvirkende:
Babusjka: Patricie Homolova  Severinsen: Tina Kruse Andersen / Rudy Tom Due
Scenografi, dukker og plakat: Patricie Homolova .
Instruktør: Tina Kruse Andersen
Musik: Kell Dalager.
Foto:   Anja Littau Due m. fl.
Video: Kim Leprevost

Målgruppe

Hvis man er sammen med mor og far kan man være helt ned til 2 år. Er man i teatret med institutionen skal man mindst være 3 år. Derudover kræver det bare en smule barnlighed, så kan alle være med. Det er en forestilling med humor, poesi og charme.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I FULD STØRRELSE