Babusjka

BABUSJKA- Varieté for de mindste

Severinsen samler på dukker og Babusjka er ikke blot den fineste og smukkeste, den er simpelthen den største, måske den største optrækkelige dukke i hele verden. Dukke Babusjka skal trækkes op en gang hver dag, så hun ikke ruster. Det sørger Severinsen så for, selvom det betyder, at man så skal stå til rådighed den næste halve time, for Babusjka kan være en krævende dukke, når først hun får liv. En hel forestilling går i gang inde under Babusjkas skørt. En masse artisteri og gøgl, der danses, der synges, og der spises pølser i lange baner. Små dukker inde i den store dukke og musik, rigtig spilledåsemusik.

Medvirkende
Babusjka og samtlige dukker:
Patricie Homolova
Severinsen:
Tina Kruse Andersen eller Rudy Tom Due  .
Instruktør:
Tina Kruse Andersen
Musik:
Kell Dalager.

Babusjka er en enkel naivistisk fortælling. Således er rammen en identificerbar rar mand der samler på dukker, ikke fordi han leger med dukkerne, men fordi han er så fascineret. Og dog sker det at han pludselig er med i afviklingen af en dukkevarieté, hvor det er dukkerne der styrer slagets gang, dukkerne der leger med Severinsen, og han må bare følge med. Børnene bliver nænsomt indført i teatrets mange traditioner med tæppetræk, klapsalver, præsentationer, samspil, disciplin,poesi, humor og meget mere.

 

Alderstrin: Hvis man er sammen med mor og far kan man være helt ned til 2 år. Er man i teatret med institutionen skal man mindst være 3 år. Derudover kræver det bare en smule barnlighed, så kan alle være med. Det er en forestilling med humor, poesi og charme.

PRAKTISK INFO:
Refusions godkendt 16/17,17/18, 18/19, 19/20 og 20/21
Pris (2019/20): 8.500kr. + moms v. 50-60 publikummer.
Mørklægning ikke nødvendigt. (Kan spille udendørs om sommeren)
Ved udendørs forestillinger tillægges prisen løn til lydtekniker.
Spilleareal: ca. 4 x 4 meter + minimum 2.75 i højden.
Adgang til alm. strøm (220 v)

Henvendelse klik her
Pdf folder : babusjka_mail
Video på You-Tube