Teater Gydas Værksted

Teater Gydas Værksted

Teater Gyda har et dejligt stort prøvelokale, hvor det er muligt at afprøve og forfine vores forestillinger:
Måske er en forestilling blevet til på meget kort tid og for få midler. Efter den så er blevet afprøvet på et publikum, vurderes det om der skal arbejdes videre på projektet eller om det skal lægges ned.
Hvis vi ønsker at arbejde videre med dem kan man læse om dem her. Har du interesse I at høre hvor vi er i processen, måske med henblik på at få forestillingen ud til dit arrangement en gang i fremtiden, så skriv til os her . KONTAKT: TRYK HER

PROJEKT  HCA

Susanne Saysette og Catrin Hass på
Teater 95 B i 2015

En H.C. Andersen Collage        

En lille time med digte, eventyr og andre fortællinger af H.C. Andersen, krydret , kommenteret og akkompagneret af en smuk og drillende violin .
H.C. Andersen var bestemt ikke altid for børn, dertil er han ofte alt for barsk og alt for mismodig. Dog sprudler han af genialitet, når han i symbolske fortællinger udleverer menneskets dårskaber forklædt som snegle, rosenbuske, blækhuse, penne fjer, tepotter, bolde, snurretoppe og meget meget mere.
Det er som om Andersen altid oplevede sine omgivelser med forventning om skjulte dagsordener og nedrige intriger, det har ikke været let at være ham.
Men gud ske lov fik han det ud i sine skriverier, håbet om at sejre til sidst og gøre alle fjender og modstandere til skamme må siges at lykkes ham, berømt blev han.
Om han blev lykkelig er en anden historie. Her fortælles ikke om Andersen, kun gennem hans egne fortællinger kan man mærke hans sjæls kampe og kvaler, samt fantasiens små sejrer.

Medvirkende: Skuespiller Susanne Saysette og Violinist Catrin Haass Svendsen
Instruktør: Tina Kruse Andersen

PROJEKT  EFTERLADT

Andrea Albernaz på Odense Teater
ved Scenoscopefestival   april 2016

“Efterladt” / “Left Behind” (eng. titel)
– en næsten ordløs fortælling om at blive tilovers.   (14 +)

Produceret af “Memories of the fish” i samarbejde med Teater Gyda.

Efterladt” er fortællingen om den trofaste hustru, der pludselig lades alene fordi manden rives bort af uventede omstændigheder. En dag kommer han bare ikke hjem. Hvad er der sket? Hvad skal der blive af hende? Det var ham der tjente pengene, ham der socialiserede, ham der var sikkerheden, ham der satte dagsordenen, ham der modtog hendes kærlighed. Dette er en kvinde i 60´ernes Europa, men findes hun den dag i dag ?

Forestillingens varighed: ca. 40 min.

Skuespiller og dukkefører: Andrea Albernaz Instruktør og dramatiker: Tina Kruse Andersen Musik, sangtekster og soundscapes: Kell Dalager Teknisk konsulent: Jonas Thompson Scenografisk konsulent: Susanne Plejdrup PR og marketing: Tuchinha A. M. Ventura Administration: Teater Gyda Producent:  THE MEMORRIES OF THE FISH 
En stor tak til Tidens Samling for udlån af tøj, møbler og rekvisitter.